Nyheter

Jenny finalist i Norges Beste Trenerforbilde

Fra www.dansing.no:

"Jenny Flobak fra Evolution Sarpsborg Danseklubb er blant de 20 finalistene som kjemper om å bli «Norges beste trenerforbilde 2015».

Det har kommet inn over 400 nominasjoner på trenere fra hele Norge og det er aldri tidligere registrert høyere engasjement rundt prisen.  Juryen har mottat hundrevis av rørende historier om hvor mye treneren betyr for barna og lokalmiljøet. Her er det særlig foreldrene som ønsker å være med og takke for den fantastiske innsatsen som legges ned for at barna deres skal oppleve samhold og mestringsfølelse.

  

Jenny beskrives som støttende, inkluderende og pedagogisk. Hun er opptatt av å skape trygge rammer og danseglede, og omtales som et forbilde både i og utenfor dansestudio. Evolution er en Se & bli sett-klubb og har tydelige retningslinjer knyttet til alkoholbruk i klubben. 

  

Det er stadig fokus på viktigheten av å ha gode forbilder i idretten. En idrettskultur med sunne holdninger er minst like viktig som rene idrettsprestasjoner. 


Alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber sammen med Norges Danseforbund for at barne- og ungdomsidretten skal være en trygg og alkoholfri arena og retter fokus mot viktigheten av trenerrollen. Det er femte året de jakter på gode forbilder innen idretten. Kåringen foregår på www.trenerforbilde.no og en rekke norske idrettsstjerner som Øyvind Gulli, Gro Hammerseng- Edin og Håvard Nordtveit er ambassadører for kåringen.


Fram til tirsdag 13. oktober kl 12:00 kan man stemme på finalistene og sende inn begrunnelser til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. En ekspertjury bestående av Frode Kyvåg, Johan Kaggestad, fjorårets trenerforbilde Cathrine Nedrum Lanne og daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen skal finne det aller beste forbildet. Basert på stemmer, innsendte begrunnelser og intervju med finalistene vil vinneren avsløres på P4`s Sport og musikk lørdag 17. oktober. Vinneren får en idrettsstjerne på besøk i klubben og et reisegavekort på 10 000,-."
For å stemme på henne klikker du deg inn på denne linken:
 http://www.trenerforbilde.no/?participantid=58


 Dersom du vil øke sjansene til Jenny om å bli årets trenerforbilde, send noen positive ord om henne til: 
 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 

Del denne artikkelen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Følg oss på sosiale medier

Adresse

Sarpsborg Danseklubb
Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Log in