Nyheter

EvoAwards & FunCouples

 

Hei alle konkurransedansere i FDJ og Hip Hop:)

Mandag 15. desember fra kl 17.00 og utover kvelden blir det grøtfest og vår tradisjonelle prisutdeling, samt leker (FunCouples) på studio. Grøten er varm kl 17.00, så vær på plass :)

Vi holder vår årlige FunCouples-konkurranse! Dette blir kl 18.00- ca 20.00! Premien her er vår flotte vandrepokal. I år kommer vi da til å holde 2 FunCouples-konkurranser, én for FDJ-danserne og én for Hip Hop-danserne!

 

FunCouples vil si at vi trekker ut tilfeldige dansere som settes sammen til par. Paret får da ca 20 min på å lage en dobbelkoreografi, som de bruker til og konkurrere mot de andre parene med.

 

Det blir også julegrøt i kafeteriaen. Dette koster kroner 40 per person. Så alle foreldre som ønsker å komme å se på FunCouples og EvoAwards, samt spise julegrøt, er hjertelig velkommen!

Etter FunCouples er ferdig starter vi med vår tradisjonelle prisutdeling EvoAwards. Her kårer vi ulike priser for danseåret 2014.

Nederst på siden finner dere prisene for i år. For at noen skal vinne må de bli nominert. Dere må da sende inn nominasjoner med begrunnelser på de forskjellige prisene, til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Siste frist for innsendelse av dette blir fredag mandag 8. Desember. Årets jury kommer da til å nominere tre til hver pris utfra deres innsendte begrunnelser, hvor én av disse tre vinner. 

For å ha muligheten til å vinne en pris må du ha nominert noen andre til prisutdelingen.

 

 Dette blir en kveld dere ikke kan gå glipp av. Hold av datoen, og send inn begrunnelser!

 

 

ÅRETS PRISER

  • Årets danser (alle grener)

Årets danser må være en som er et forbilde for andre gjennom sin personlighet, sine prestasjoner(plassering, uttak, tittel, ranking) og sitt harde arbeid.

 

 

  • Årets prestasjon i IDO-grener (Hip Hop, Disco, Jazz, Moderne og Show)

Dette er pris som må ha sin begrunnelse i oppnådde prestasjoner, som plasseringer eller uttak, i en eller flere av grenene nevnt over.

 

  • Årets prestasjon i Freestyle-grener (Freestyle/Discojazz og Slow)

Dette er pris som må ha sin begrunnelse i oppnådde prestasjoner, som plasseringer, tittel eller ranking, i en eller begge av grenene nevnt over.

 

  • Årets personlighet

Årets personlighet er en som er en god venn, støttende, inkluderende og positiv på trening. Virker som motivator for andre gjennom sitt gode humør og sin oppmuntring på trening.

 

 

  • Årets hardt-arbeidende

Denne prisen er tiltenkt en danser (en duo eller en gruppe) som alltid yter sitt beste på trening, og er villig til å pushe seg selv for å bli bedre.

 

 

  • Årets nykommer (alle grener)

Årets nykommer er en som har utviklet seg veldig gjennom året, i en eller flere IDO-grener eller Freestyle-grener. Utviklingen kan være på bakgrunn av prestasjoner eller opprykk, eller ferdighetsmessig som danser.

 

  • Årets dobbelpar (alle grener)

Årets par kan enten bli kåret gjennom en oppnådd prestasjon som par, gjennom plassering, uttak, ranking eller tittel. Eller på bakgrunn av hardt arbeid og utvikling på trening.

 

 

  • Årets artige

Er det noen som har gjort en skikkelig morsom blemme i år? Det eneste kriteriet her er at historien må være morsom!

 

 

Nominasjoner sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 8. Desember!

Del denne artikkelen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Følg oss på sosiale medier

Adresse

Sarpsborg Danseklubb
Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Log in