Nyheter

JULESHOW 2017

Søndag 10. desember kl. 15.00 i Filadelfiakirken i Sarpsborg. Antrekk og program finner du her.

Les mer

EvoAwards & FunCouples

Hei alle konkurransedansere i FDJ og Hip Hop:)

Mandag 15. desember fra kl 17.00 og utover kvelden blir det grøtfest og vår tradisjonelle prisutdeling på studio.

Les mer

Stem på klubben i ditt hjerte!

100 stemmer daglig - mulighet til å vinne 10.000 kroner hver dag til klubben!
Det eneste idrettslagene trenger å gjøre for å delta i Klubben i mitt hjerte er å skaffe 100 stemmer daglig. Gjennom stemmelokalet på Dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. 

Les mer

Ny Hiphop instruktør!

Onsdag 08. oktober får vi en ny hiphop-instruktør. Hun heter Merete Nordaas Hvstendahl og skal undervise hos oss på onsdager fra 19-21!
Dette er et gratis tilbud til alle som har meldt seg på og betalt for et av de andre hiphop-kursene på tirsdager eller torsdager.
Merete har tidligere deltatt i EM og VM, undervist flere steder i landet og i tillegg er hun lege! Hun er med andre ord svært dyktig, og vi håper og se deg på kurs med henne!

Les mer

Finale i VM!

Balder Hansen danset seg frem til en svært sterk finaleplass i verdensmesterskapet i hiphop!

Les mer

Kick Off

16.-17. August setter vi igang høstsesongen med et spennende Kick Off. Her blir det fellestrening, privattimer, sosialt opplegg og matservering. Denne gangen er vi så heldige og får besøk av Nancy Gogstad.

Les mer

Vil du konkurrere?

Har du lyst til å begynne å konkurrere? I alle dansegrener er det ulike ferdighetsnivåer, og som nybegynner konkurrerer man i treningstøy en god stund.

Les mer

Følg oss på sosiale medier

Adresse

Sarpsborg Danseklubb
Vestengveien 40
1725 Sarpsborg

Log in